Javascript אינו מופעל בדפדפן שלך. הפעל אותו על מנת לשפר את חווית הגלישה שלך.

נטלי לוין

קונדיטורית, יוצרת תוכן קולינרי, מנחת סדנאות אפייה ובעלת הבלוג עוגיו.נט. מנגישה את עולם האפייה למי שעושים את צעדיהם הראשונים במטבח ומאמינה שכל אחד יכול לאפות. סדנאותיה מותאמות למגוון רמות קושי.

נטלי לוין

ההרצאה / הסדנא

  • סדנאות אפייה אונליין עם עוגיו.נט (נטלי לוין) בזום

    בסדנאות האפייה שלי בזום נכין יחד עוגות וקינוחים טעימים ואלמד אתכם טכניקות הכנה מסוגים שונים צעד אחר צעד – בתוך המטבח שלכם, עם הצצה לכל הטיפים והשדרוגים הקטנים לאורך הדרך. מספר ימים לפני הסדנה תקבלו את רשימת המצרכים כדי שתוכלו להיערך לקראת הפגישה שלנו.

    הסדנאות אורכות בין שעה לשעה וחצי, מותאמות אישית לפי דרישת הלקוח/ה ויכולות להתאים גם לילדים. הסדנאות מתנהלות כאשר כל המשתתפים על Mute, אך לאורך כל הסדנה יכולים לכתוב בצ'ט שאלות ובקשות להסברים שיקבלו מענה בלייב.
     

    אורך הסדנא הוא לבחירה ונע בין 60 -90 דקות

    רשימת הסדנאות האפשריות:

    סדנת עוגה של בית - עוגת שוקולד רכה + עוגת שמנת פירורים של פעם
    סדנת מתוקים ללא מיקסר - בראוניז + קראמבל תפוחים
    סדנת עוגיות - עוגיות פרח ריבה + עוגיות שוקולד צ'יפס
    סדנת קינוחי כוסות - טריקולד + קינוח בסגנון היער השחור
    סדנת מתוק-מלוח - עוגיות עבאדי + בראוניז
    סדנת מתוקים בריאים - כדורי תמרים + חטיף אנרגיה תוצרת בית + בראוניז חלבון ללא אפייה
    סדנת אפייה עם ילדים - כדורי רפאלו + עוגת שוקולד חמה + נקניק שוקולד
    סדנאות ייעודיות לחגים - בהתאם לחג כמובן :)

גלריית וידיאו של המרצה

אודות המרצה

 אני קונדיטורית מקצועית וחובבת אפייה מושבעת עוד מאז שאני זוכרת את עצמי, יעידו על כך ימים ארוכים בתור ילדה, בהם עמדתי על השרפרף לצד שתי הסבתות שלי ולמדתי מהן איך מכינים עוגות ועוגיות. 
בשנת 2009 הקמתי את הבלוג "עוגיו.נט" מתוך רצון ליצור מקום אישי בו אשתף מתכונים ומדריכי אפייה כך שגם אנשים "שלא יודעים לאפות" יעזו להיכנס למטבח ופשוט ליצור.

לימים, הבלוג הפך לאחד מבלוגי האפייה הגדולים ביותר בעברית וזוכה לפופולריות עצומה, הבלוג מכיל למעלה מ-1000 מתכוני אפייה מתוקים ומלוחים.
לאורך השנים התחלתי לעבוד עם חברות מסחריות וגם לפתח להן מתכונים וליצור תוכן קולינרי, וכן הוצאתי שני ספרי אפייה רבי מכר. הראשון – "הספר המתוק" יצא בהוצאת "כתר" בשנת 2014 יחד עם אפרת ליכטנשטט; השני – "הכי טעים בבית" יצא בהוצאת תכלת בשנת 2020. שני הספרים נמכרים עד היום.

היום אני מבינה שהמתנה שלי לעולם היא היכולת להנגיש את עולם האפייה – אם דרך מתכונים כתובים ואם דרך הדרכה מעשית בסדנאות האפייה שלי בזום. אני באמת מאמינה שכל אחד יכול לאפות, ושמעבר לסיפוק שבהכנת עוגה או קינוח תוצרת בית, אפייה היא גם סוג של תרפיה ויכולה לשנות חיים.

צילום: עידית נרקיס כץ