Javascript אינו מופעל בדפדפן שלך. הפעל אותו על מנת לשפר את חווית הגלישה שלך.
אושר אידלמן

התחיל לבשל כבר כילד מפתח ואחרי שירות קרבי טס לטייל וללמוד בישול במלבורן אוסטרליה. עברו 7 שנים עמוסות במלח ופלפל בהן היה כלוא מבחירה במטבחי שף, עד שהחליט לשוב לארץ ללמוד תזונה ומדעי המזון באקדמיה. כיום עובד כעצמאי: מרצה על תזונה, מעביר סדנאות בישול ומופיע בקביעות בפינת הבישול ב"מהיום דיאטה" בערוץ 10. בנוסף עובד על כתיבת ספר בישול מזרח תיכוני בקלן, גרמניה.

לא רואה את עצמו חי רחוק מהאוקיינוס או הים. גלישת גלים הוא הספורט האהוב עליו, יחד עם טניס וריצה. 

  • תאריך לידה: 29.01.1982
  • שפות מדוברות: אנגלית